Hjerteranke

185,00DKK

Højde 32-35 cm

Med potte

0,00DKK
  • Tilvalg pris: 0,00DKK
  • Produkt pris: 185,00DKK
  • Total: 0,00DKK

Hjerter på snor – i meterlange ranker, er som skabt til tidens boligdesign. Hjerterankerne kan falde ud over hængepottens kant i badeværelsesvinduet eller fra en hylde på væggen. Rankerne kan hænge som et gardin i køkkenvinduet, eller slynge sig omkring et smukt stativ, som en skulptur i stuen. Planten med disse mange muligheder hedder hjerteranke, Ceropegia woodii.

Hjerterne er plantens blade, og de sidder to og to langs de trådtynde stængler. De hjerteformede blade har på forsiden smukke mønstre, mens bladenes bagside er ensfarvede i purpur. Der er tre typer af hjerteranke, én med sølvspættede blade, en anden rødbroget og den sidste er temmelig grøn.
Hjerteranke er først og fremmest en plante, der gør sig bemærket ved de smukke hjerteblade. Men blomstre gør den skam også. Blomsterne er ikke iøjnefaldende, men ganske charmerende og ligner små lygter.

Hjerteranke er nem at passe med hensyn til vanding. Den kræver kun lidt vand og skal tørre ud mellem hver vanding. Det vigtigste er at undgå overvanding. Her skal man tænke på, at jo mørkere og køligere planten står, jo mindre vand bruger den. I et badeværelse har den måske kun brug for en overbrusning i ny og næ. Om sommeren gødes sparsomt, og om vinteren gødes slet ikke.
Hjerteranke tåler at stå meget lyst i direkte sol, men den kan også klare sig mere tilbagetrukket i rummet. Hvad temperaturforhold angår er den også yderst tolerant, blot temperaturen holder sig over frysepunktet.

Pris

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Hjerteranke”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *